Agenda

 
SCHOONMAKEN
dames handbal
recreanten
heren 7x7
 
 
FEEST
onthulling Ome Bart pad
opening handbalveld
op zaterdag
31 maart start half 4
 
thuis
wedstrijden
 
Handbal tot 8 maart vrij
 
24 februari
45+1 - Muiderberg 45+1
JO17:1 - Velserbroek JO17:1
JO12:1 - ZSGOWMS JO12:2
JO8:1 - CSW JO8:2
 
25 februari
zon 2 - sv Parkstad 3
 
3 maart
JO14:1 - DSS JO14:7
JO17:1 - ASV'65 JO17-1G
 
4 maart
zon 2 - RKDES 6
 
 
 
bestuursvergadering
maandag
19 maart 2018
 
HSV kaartavond
om 20:00 uur
3 maart
7 april
 
 
 
 
 
 


Snellinks

AFGELASTINGEN

CONTACTPERSONEN

LID WORDEN

INDELING BARPERSONEEL

LEDEN AANBIEDING


Links

Grote Clubactie

KNVB

NHV

Dorpscomite de Hoef

Onzescheids.nl

 

 


Het weer

 

 

 

KAMPIOEN - JO11:1

Jorn, Siebe, Koen, Jelle, William, Sem, Kai, Joey en Marky zijn kampioen!!!


HSV’69 JO-11 1 Kampioen na 9 overwinningen op rij

Na de eerste 8 wedstrijden al gewonnen te hebben was het zaterdag eindelijk zover. Bij een overwinning zou HSV’69 JO-11 1 eindelijk kampioen worden. De grote concurrent had alleen van HSV’69 2 keer verloren. Zij zaten HSV’69 nog steeds op de hielen.

Vorige week had HSV’69 een moeizame overwinning gehaald bij Laren, 3-5 na een 3-1 achterstand. Nu was Laren thuis de tegenstander. HSV’69 begon scherp aan de wedstrijd en liep snel uit naar een 3-0 voorsprong. Daarna kwam weer het bekende dipje waar we de laatste weken wat vaker last van hebben. Binnen korte tijd kwam Laren terug tot 3-2. Het bleef moeizaam voor HSV’69, maar langzaam kwam het vertrouwde voetbal weer terug in de ploeg en werd de voorsprong uitgebreid naar 5-2 bij rust. In de tweede helft moest er vooral doorgegaan worden met goed overspelen dan zou het kampioenschap een feit zijn. Laren dacht daar echter anders over en kwam gelijk na rust terug tot 5-3. Toen werden de mouwen nogmaals opgestroopt bij HSV’69 en werd het tempo opgevoerd. Laren kwam er de rest van de tweede helft niet meer aan te pas. Via vloeiende combinaties en prachtige individuele acties kwam de eindstand van 13-3 op het scorebord.      Thomas Heidstra en Olaf Verdonk

HSV’69 JO17-1 kampioen in spannende-competitie - jongens gefeliciteerd!  
 

 

Hieronder het verslag van Edward van de aanloop en de ontknoping: 

In de allerlaatste wedstrijd zou pas bepaald worden wie de uiteindelijke winnaar van de competitie zou worden, een echte kampioenswedstrijd. Bij winst of gelijkspel dan waren de bloemen voor HSV’69 en bij verlies zouden die naar de tegenstander gaan. Het ging dus echt ergens om en de weg er naar toe verliep moeizaam. De mannen in het Hoefse Koninklijke Wit boekte bij de eerste wedstrijd van het seizoen direct een ruime overwinning op BFC-uit. Vervolgens werden ook de buren in De Hoef opgeslokt met erg goed voetbal. Na z’n mooie start begon het kampioenschap meteen al te kriebelen. Vervolgens ging het echter wat minder in de competitie. En werd verloren van de Zuidvogels en SDO. Bij de trainers bleef het geloof en werd dat met de trainingen elke keer duidelijk gemaakt. De competitie was een ware thriller geworden en HSV had in de afsluiting van het seizoen nog 2 zware wedstrijden te gaan. De 2 nederlagen tegen Zuivogels en SDO moesten namelijk worden rechtgezet. Tegen Zuidvogels ging het heel goed en werd het 8-1 voor HSV. Het was nog niet gedaan. De ene concurrent voor de titel was nu uitgeschakeld maar de andere concurrent, SDO, was even tekeer gegaan in Mijdrecht en had lekker aan het doelsaldo gewerkt (0-15).

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De ontknoping van een mooie spannende competitie. HSV had op SDO een punt voorsprong en zou met een gelijkspel voldoende punten hebben voor de heldendaad.

HSV ging er voor, maar in de eerste minuten was het billenknijpen toen de bal over de keeper werd gelepeld. Gelukkig kon de 0-1 nog net voorkomen worden door de bal net voor de lijn met een omhaal van de verdediging weer in het veld te brengen. HSV was gewaarschuwd en was ook meteen weer bij de les. Coachend vanaf de kant werd het tikkie-takkie voetbal weer in het spel gebracht en weldra stond voor het met mooi combinatie spel 1-0 voorsprong op het scorebord. Het doelpunt verloste HSV van de spanning en kwam steeds meer in haar spel. HSV ging de druk opvoeren en rook haar kansen. Met mooie schotten op het doel en kansen voor het doel werden de talrijke toeschouwers getrakteerd op een mooie pot voeltbal. Maar toen kwam er een snoeihard afstandsschot van de HSV-middenvelder en verraste de SDO-keeper. Zijn vingertoppen bogen nog wel met de bal mee en raakte de bal de onderkant van de lat. De bal stuiterde naast of achter de keeper hard op de grond. Iedereen langs de kant bij het doel zag de bal achter de lijn belanden maar de grensrechter en de scheids konden het niet goed beoordelen. Ook bij HSV zou doellijntechnologie op dat moment wel welkom zijn geweest. De stand bleef 1-0 voor HSV.  De Hoefse mannen geloofde er nu nog meer in en wilde gerechtigheid. Niet veel later mocht HSV een vrije trap op rechts nemen. Met een mooi schot, vanaf het rechterbeen, krulde de dalende bal voor de keeper langs en kopte HSV vanaf de tweede paal de 2-0 binnen. Dit was ook de ruststand. Maar ja….. deze ruststand had HSV al eerder op het scorebord tegen SDO zien staan. De laatste 40 minuten van deze wedstrijd werden nu de allerbelangrijkste van het hele seizoen. De voorsprong mocht niet weggegeven worden. Hier waren ze bij SDO zich ook van bewust. Het was voor beide teams erop of eronder !

Zo begon ook de 2de helft en de messen waren nogmaals geslepen en de wedstrijd werd fysieker en harder. HSV moest vol aan de bak en werd in de verdediging af en toe tactisch aan de noodrem getrokken. Het Hoefse elftal hield in het eerste kwartier van de 2de helft goed stand. HSV speelde solide en op safe en deed wat het moest doen. En dat was : de stand veiligstellen en dus ……scoren. Met een mooie 3-0 was het geloof er helemaal en kon HSV zich gaan opmaken voor het feest.

Na het eindsignaal ging het H-side supportersvak van HSV helemaal los met vuurwerk en confettiekanonnen en bestormde het veld. Onderwijl werden de bloemen en champagne aan de nieuwe uitbundige HSV-helden uitgereikt. De mannen hadden het met de trainers geflikt. Chapeau ! Leve de kampioen en leve HSV’69. Na de fotosessie op het veld en het ledigen van de champagne konden de heren plaats nemen op de platte kar voor een ere rondje door het dorp.  Het team dankt hierbij de steun van de vele toeschouwers, supporters, de staf voor het afgelopen seizoen, alsmede de sponsor CJK installatietechniek en in het bijzonder trainers Wesley & Ron.

 

 

HSV F2 speelt gelijk na een spannende strijd tegen CSW.
 


 
Vorige week zaterdag was het een doelpuntenfestijn en werd er bij de Veght gewonnen met maar liefs 15-0. Afgelopen zaterdag kwam CSW op bezoek. De eerste helft begon HSV sterk en kwam het op een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Hidde en Vince. Ook de verdediging stond erg goed en CSW kwam er niet doorheen. In de tweede helft kwam CSW terug en scoorde het twee keer. Er waren nog wel wat kansen voor HSV, maar uiteindelijk bleef het bij een gelijkspel. Ondanks dat de wind niet altijd meewerkte, hebben onze jongens en meiden van de F2 keihard gewerkt. Goed gedaan! 

 

HSV’69 pupillen sluiten seizoen af met Mix Toernooi.
 


De afsluiting van het seizoen met de HSV’69-BBQ, de traditionele visdag en het MIX-voetbal toernooi voor alle pupillen leden. Omdat HSV’69 zowel een handbal als een voetbal vereniging is en het een echt mix-toernooi is, was het een ware mengelmoes van handbal- en voetbalspelers. Een mix van gelijkwaardige teams gingen met elkaar op de mooie kunstgrasvelden de strijd aan. De mini’s van de jeugd speelde in 4 tegen 4 formatie en de overige deden het met 7 tegen 7. Dit kwam de verhoudingen wel ten goede. Iedereen kon in de groepen goed meekomen.Aan het eind van de middag waren alle wedstrijden gespeeld en stond de limonade en een lekker broodje hamburger klaar. De BBQ-man had zijn handen vol om de hongerige spelers te voorzien. Iedereen heeft genoten en volgend jaar staat het toernooi voor de revanche al in de agenda.

 

Stukje KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND over gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels in kunstgrasvelden:

Woensdag informeerden we jullie al over de uitzending van Zembla waarin zij aandacht hadden voor de mogelijke gezondheidsrisico’s van de rubberen korrels, het zogeheten SBR-rubbergranulaat, in kunstgrasvelden. Naar aanleiding van die uitzending ontvingen we bij de KNVB vragen van verenigingen en signaleren we dat verenigingen (en andere betrokkenen) twijfels hebben over het spelen op dergelijke velden.

Vragen die wij goed begrijpen. Mede daarom hechten we er waarde aan jullie nogmaals te informeren en aan te geven dat uit eerdere onderzoeken van het RIVM niet gebleken is dat spelen op kunstgrasvelden gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. En dat de velden dus gebruikt kunnen worden om op te spelen en trainen. Wel staat de KNVB erop dat er op zeer korte termijn aanvullend onderzoek komt. Dit onderzoek, te verrichten door het RIVM, moet antwoord geven op de vraagstukken zoals die nu bij ons en onze leden liggen.

Maandag zitten we met partijen als de Vereniging Sport en Gemeente (VSG), het RIVM en andere organisaties rond de tafel om deze kwestie te bespreken en de vervolgstappen vast te leggen. We houden iedereen via de website van de KNVB en per mail op de hoogte van het vervolgproces. Dit bericht kan eventueel op de eigen website worden geplaatst om leden te informeren. We hopen iedereen zo voldoende geïnformeerd te hebben. Voor meer informatie kun je hierbij doorverwijzen naar berichtgeving op KNVB.nl.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND
 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=rAgyq2sve80&feature=em-subs_digest-g

 

HSV’69 E1 mede koploper door nieuwe shirts

Na de teamfoto met de mooie sponsorauto van STS Spring in ‘t Veld Taxi Service, dit jaar de nieuwe sponsor van de E1 van HSV’69 uit De Hoef, was HSV E1 klaar voor de wedstrijd. Het team draait bovenin mee in de 5e klasse, na een promotie vanuit de 6e klasse. De mannen begonnen scherp aan de wedstrijd. Al na 3 minuten scoorde Sem uit een corner en was het 1-0 voor HSV. De tegenstander schakelde meteen een tandje bij en  zette hun verdediging helemaal dicht. Maar ondanks de stugge verdediging kon HSV de voorsprong uitbreiden. Uit een mooie aanval via Joey en Marky wist Sem zijn 2e doelpunt te scoren. De tegenstander werd nog wat sterker en gevaarlijker. Onze keeper Wesley tikte een keihard schot met zijn vingertoppen tot corner. Uit deze corner maakten ze 2-1. Na de rust was het spelbeeld hetzelfde, een aanvallend HSV en een stug verdedigend Aalsmeer. Via een mooie actie van Joey kwam HSV op een 3-1 voorsprong. Vrij snel zorgde Aalsmeer weer voor een aansluitingstreffer. HSV liet het er niet op aan komen en schakelde nog een tandje bij. De Hoefse mannen met het prachtige witte tenue, werd het laatste gedeelte weer wat sterker en kregen meer grip op de wedstrijd. Een mooie steekpass van Jelle zette Joey alleen voor de keeper, die maakte het koelbloedig af. De rest van de wedstrijd liet de verdediging van Siebe en Koen er geen bal meer door. William speelde via zijn befaamde trucjes nog wat tegenstanders uit, maar dat veranderde niets meer aan de stand. Een mooie 4-2 overwinning onder het oog van onze sponsor STS.

 

Dames 1 VE 35+ 7x7 in het nieuw

Het enthousiaste 35+ veterinnen team uit De hoef heeft naast hun huidige sponsor Vienna Massage, een 2e sponsor en wel: Landgoed Plant www.landgoedplant.nl uit De Hoef. Vanaf deze plek hiervoor heel hartelijk dank namens alle vrouwen! Of het nu aan de pakken lag of niet maar de vrouwen doen het goed in de vorige week begonnen voorjaars competitie. Zij speelden vorige week vrijdag in Hoofddorp 4 wedstrijden en kwamen hierbij als ongeslagen winnaar uit de bus.

Dit hopen zij natuurlijk vast te houden bij de volgende twee thuis toernooien, die gespeeld worden op 18 maart en 1 april, hierbij is iedereen van harte welkom om te komen aanmoedigen.

Ben jij nu die sportieve vrouw van 35+ en enthousiast geworden door dit stukje en wil je ook graag voetballen bij de gezelligste voetbalclub van de Ronde Venen, kom dan een keer mee trainen op de woensdagavond. Het is heerlijk en gezond om in de buitenlucht een balletje te trappen en daarnaast is het ook altijd super gezellig bij HSV ’69. Maar ook als je jonger bent en heel graag wilt voetballen, is er op woensdagavond een jonge meiden team, waarbij nieuwe leden van harte welkom zijn.

 

SCHOONMAKEN

Als de wedstrijden weer beginnen - staat de schoonmaakploeg op maandag weer klaar. De schoonmaakploeg bestaat uit teams senioren en de A1 teams van zowel de handbal als de voetbal. Elke maandag worden om 19.00 uur 3 heren van het team en 2 dames van het team verwacht om samen een uur schoon te maken. 

Lees de SCHOONMAAK LIJST - leg de mat niet op de natte vloer over het putje       het bestuur.

 

 

HSV jeugd bezoekt de Klaas-Jan Huntelaar TEAM-dag in Papendal:

 

Veteranen vs Veterinnen   31 augustus 2014  

 

1e HSV’69 All-Inn Pupillen & Junioren Mix Toernooi groot succes !

Afgelopen zondag 18 mei was het eerste HSV’69 All-Inn Pupillen & Junioren Mix Toernooi een feit. De organisatie, in handen van initiator Kees Roeleveld, werd meteen getrakteerd op fantastisch mooi weer.

Met dit mix toernooi kon de handbaljeugd van HSV’69 eindelijk ook eens de wei in. Met geleende voetbalschoenen werden de meiden ingedeeld tussen de voetbaljongens. De DEF-pupillen vormde een competitie en de ABC-junioren waren bij elkaar ingedeeld. Een mix van gelijkwaardige teams gingen met elkaar op een half voetbalveld de strijd aan. Vergezeld met muziek en de nodige limonade werden de wedstrijden, 8 tegen 8 , gespeeld. De toeschouwers, getrokken door het lekkere zonnetje, vermaakte zich prima langs de kant. Elk team had evenveel kans om te winnen en maakte het daardoor extra spannend. Fanatiek streden de teams om de eer. Nadat iedereen zijn poule wedstrijden had gespeeld ging het bij de pupillen competitie om een echte kampioensschaal. In de finale ronde ging de terechte winnaar er met de hoofdprijs vandoor.

In het tweede dagdeel stonden de ABC-junioren op het programma. Ook hier waren handbaldames van de partij. Door de, in de juiste verhoudingen, gemixte teams werd er fel gevoetbald. De dames stonden over het algemeen op het veld hun mannetje. De onderlinge strijd werd niet alleen door de spelers op het veld uitgevochten maar ook de rivaliteit tussen de coaches van de gelegenheidsteams was groot. Match-fixing had hier uit gevonden kunnen worden.

Poging tot omkoping van spelers uit de eigen teams en de scheidrechters waren geen uitzondering. De te behalen roem was namelijk groot. Aan het eind van de middag waren alle wedstrijden gespeeld, de uiteindelijke winnaar is nog steeds niet bekend vanwege het verkeerd door gegeven van uitslagen. Wel staat vast dat iedereen volgend jaar revanche wil nemen en dit leuke toernooi een vervolg geven.

 

Ron Liesveld heeft namens HSV ’69 de trainingsdag bij Feyenoord bezocht.

 

 

 

Het ochtenddeel bestond uit een welkomstwoord van directeur Eric Gudde, waarna de deelnemers de training van het 1e elftal bezochten die in het kader stond van een tactische training ter voorbereiding op de wedstrijd tegen PSV.

Na deze training was er een toespraak van technisch directeur Martin van Geel, gevolgd door een uitleg en doelstelling van de training door Jean Paul van Gastel.

Na de lunch bestond, kreeg hoofd jeugd opleiding, Damien Hertog, het woord om een kijkje in de keuken te geven van de jeugdopleiding van Feyenoord, die nu reeds 4 jaar achtereen tot de beste van Nederland is gekozen en ook dit jaar weer is genomineerd. Na deze inleiding werd de training bezocht van de B-spelers onder 17 jaar, wat ook weer een zeer getalenteerde groep is. Onlangs is weer een groot talent uit deze groep weg gekocht door Manchester City, en wel de jongere broer van Terence Kongolo; Rodney. De training bestond uit een deel kracht oefeningen, en diverse voorzet en afrondings oefeningen en een partij vorm (11 tegen 11) , tussen een groep 17 en 16 jarige spelers, waarin op diverse accenten getraind werd. Wat opviel tijdens deze sessies dat het tempo bijzonder hoog lag en er messcherp werd getraind. Na het bezoek aan deze training werd er met alle jeugdtrainers in groepsverband in het stadion geëvalueerd, waarna rond 17.30 de stage werd afgesloten. Al met al was het een zeer leerzame dag, waar men weer de nodige oefenstof en inspiratie heeft kunnen opdoen.

 

HEREN VETERANEN

De sponsorcommissie is verheugd dat zij er opnieuw in is geslaagd diverse bedrijven te binden aan de vereniging. Vlak voor de winterstop presenteerden diverse teams de nieuwe kledinglijn met shirtsponsor.

 

Voor de zaterdagcompetitie is HSV’69 Zaterdag Veteranen het eerste team dat aftrapt in de nieuwe HSV’69 kledinglijn.
Dit veteranenteam is voor de komende 3 jaar met borstreclame door onderhoudsbedrijf R. de Wit uit De Hoef gesponsord en met rugreclame door Black Knight Heavy Metal.

 

De eerste wedstrijd in het nieuwe tenue was een grote happening. Na de presentatie met de sponsors werd met musicale begeleiding en live wedstrijdcommentaar deze belangrijke wedstrijd opgevrolijkt. In een spannende wedstrijd waarbij de veteranen, wellicht met de impuls van de nieuwe kleding, bijna op de eerste seizoenswinst afstevenden zagen zij de jongere tegenstander helaas toch langszij komen. Wel kon HSV ’69 een punt noteren.

 

 

Een beetje zonnig, maar de nieuwe kleding is ook van achteren te bewonderen, kom kijken en wordt fan! De VE1 HSV '69

 

HSV’69 D1 ongeslagen kampioen !

De streekderby tegen Argon stond als laatste wedstrijd van het najaarsseizoen op het programma. Save the best for last........ Het ging er vandaag toch nog wel even om, ondanks dat we nog steeds ongeslagen waren. Er moest voor het kampioensschap nog wel even een puntje behaald worden om zeker te zijn van de zaak.

In het najaarseizoen is hard gevochten om de bovenste plek. We begonnen met simpele overwinningen op Victoria en AS’80. Hiermee stonden we direct bovenaan met een paar andere clubs. En toen we vervolgens van andere ongeslagen teams wisten te winnen, zoals Eemnes, Laren en DOB konden we gaan ruiken aan de kansen op de schaal. Met hard trainen op positiespel en 3 tegen 1 was het nu een kwestie van niet verliezen door goed te voetballen. De tegenstanders zagen natuurlijk ook dat HSV’69 een ongeslagen status had als er tegen de Witte Duivels uit De Hoef aangetreden moest worden. HSV’69 kreeg het tegen de middenmoters alleen maar moeilijker. Bij Zuidvogels was het billenknijpen tot de laatste minuut. Een achterstand werd in de laatste minuut omgezet in een volle 3 punten winst. De concurrent bleef ook winnen en DOB kon ons nog op doelsaldo voorbij. De laatste wedstrijd moest de beslissing brengen. De stand gaf al aan dat Argon niet de moeilijkste tegenpartij zou kunnen worden, maar je weet maar nooit. Het blijft altijd een beladen partijtje tegen je buurclub. Geplichtsgetrouw deden de Hoefse knapen wat ze moesten doen, met in hun achterhoofd: winst en doelpunten. Met een mooie eerste helft en een solide tweede helft kon de eindbalans worden opgemaakt.
 

Zwarte piet bezoekt HSV´69

Afgelopen maandag kwam zwarte piet langs bij de training van de F1 en heeft een uur meegetraind.  Zwarte piet vertelde dat Sinterklaas dit had gevraagd omdat de F1 het erg goed doet in de VSV-competitie en dat extra training altijd goed is.De kinderen vonden het erg leuk en zijn verwend met pepernoten. Na afloop kregen ze ook nog een cadeautje.

Zwarte piet ontzettend bedankt !

 

 

HSV ’69 E2  periode kampioen

 

Het kon bijna niet meer mis gaan. Met nog drie wedstrijden voor de boeg was HSV ’69 E2 nog steeds zonder puntverlies. De voorsprong op de nummer 2 in de poule was zelfs zo groot dat het kampioenschap hen niet meer kon ontgaan. De jongens begonnen in De Hoef met frisse zin aan de wedstrijd tegen Altius. Dat resulteerde in een heus doelpuntenfestijn: 16 – 1 was de eindstand. Als beloning was er voor alle jongens een mooie beker ter herinnering aan een geslaagde periode.

Boaz, Cas, Deaqon, Javi, Jurre, Mads en Rowan, jullie zijn toppers!

 

 

 

 

Sponsoren